Mijn 2e gedicht.. Thema Lente ☀️🌱

Lente. Als de vogels jou al zingend de richting aangeven. Wees welkom en verwelkom de zon om haar plek in jou in te nemen...

Lente is een oude afleiding van lang en heeft betrekking op het lengen van de dagen. De lengte van jouw slagen.

We worden in de lente uitgenodigd om onze oude patronen en manier van denken los te laten.

In het Engels heet het 'Spring'. Spring! Spring voorwaarts, spring zijwaarts, spring omhoog of maak die sprong in het diepe. De lente kriebels zijn er voor jou, om jou in beweging te zwiepen.

Moeder natuur is zeker van haar soort, haar wortels twijfelen nooit, de lente komt altijd, er is altijd iets wat ontdooit.

De lente gaat gepaard met vernieuwing, wedergeboorte en groei. En voor je het weet, sta jij, die unieke bloem, weer volledig in bloei.

En hoe zit het met jouw diepgewortelde overtuigingen en diepgewortelde angsten? En hoe zit het met jouw diepste wensen, dromen en verlangens?
 


Ik hout van de lente en de lente houd van hout. Het element hout staat voor nieuwe energie en groei. Maar pas op op, wees bedachtzaam en blijf uit de grip van knoei.

Polariteit van hout is frustratie, onzekerheid en stagnatie. Er ontstaat stress als je te snel wilt, over je grenzen heen gaat en vanuit controle of je ego om je heen slaat.

Wat hout jou tegen? En waar hout jij nou echt van?

Één ding is zeker. Jij hebt de tijd. Jij hebt altijd de keuze om te slagen. Tot in de lente der dagen.

..................

Ben jij ook toe aan 'iets meer' of juist 'iets minder'? Minder stress, minder zorgen, minder onduidelijkheid? En misschien wel meer richting, meer duidelijkheid of gewoon iets anders..

SPRING! Je bent welkom.

1 op 1, een groepsessie, een wandeling in de natuur, een gesprek of een ervaring en laat je verrassen door de eenvoud en kracht van jouw ademhaling.

Met passie en plezier,
lieve groet, Jordi


Reacties

Populaire posts van deze blog

Loopthema: de schouders

Waterpolo & prestatieverbetering!

De vergeten hardloopspier: de soleus