GRATIS INTRO CFT!

Gun jij jezelf meer rust en ontspanning met complexe patienten? Ben jij op zoek naar een prettigere sfeer en betere behandelresultaten bij patienten met langdurige pijn? Ben jij op zoek naar tips, praktijkvoorbeelden en optimale samenwerkingsverbanden?

WELKOM bij het Rug-netwerk en de Cognitieve Functionele Therapie (CFT).

De CFT bestaat uit 3 pijlers:

  1. Pain Education
  2. Movement with Exposure
  3. Lifestyle Change

ECHT begrijpen van de pijn, oplossingsgerichte handvatten en het beste van Motivational Interviewing en de ACT (Acceptance Commitment Training).

CFT is een effectieve methode voor mensen met complexe rugklachten. Een goede‘therapeutic alliance’, een goede band met de therapeut, is daarbij essentieel. 

En zoals Peter O’Sullivan zegt: “If you can’t communicate, is doesn’t matter what you know.”

Daarbij is de ervaring van onafhankelijkheid erg belangrijk; patienten moeten MET de therapeut werken aan een leven ZONDER therapeut, hun eigen klachten kunnen controleren middels self-management en een veilig vangnet ervaren waar nodig.

Het beter begrijpen van de klacht EN daadwerkelijk op een fijne en begrijpelijke manier in beweging komen, gecombineerd met een gezonde leefstijl is key! Hoe pak jij dat aan? En dan direct vertouwen winnen en dat de patient ook daadwerkelijk zijn/haar oefeningen gaat uitvoeren? 

De training is kennisgedreven en vooral doen en ERVAREN. De trainer zal meerdere praktijkdemonstraties en werkvormen aanbieden. Met als kers op de taart, een real life patientcasistiek, die jij zelf mag meenemen! 

Wil jij een volgende stap maken?

Dan zien wij jou graag bij onze unieke, volledig verzorgde 2 daagse workshop CFT van het Rug-netwerk.

🗓️ 24 en 25 februari 2023
🎖️ 16 accreditatiepunten
📍 NTI NLP Limmen

Meld je nu aan via info@rug-netwerk.nl (investering 499,-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Loopthema: de schouders

Waterpolo & prestatieverbetering!

De vergeten hardloopspier: de soleus