Vacature stagiair marketing & communicatie“Ben jij onze nieuwe stagiair Marketing & Communicatie? Ben jij op zoek naar de voordelen van een groot netwerk en ben je altijd ‘in beweging’?
Nova Fysio & Performance is dynamisch en vooruitstrevend! Daarbij droom jij van de laatste ontwikkelingen en ben jij nooit klaar met jezelf te verbeteren? Dan komen wij graag in contact met jou!


Preventie, Revalidatie & Prestatieverbetering”
Nova Fysio & Performance is gedreven vanuit de pure passie voor de verbetering van jouw prestatie. Dit zou je houding en/of bewegingen kunnen zijn, maar ook bijvoorbeeld inzicht krijgen in het voorkomen van klachten of om juist je (sport)prestatie te verbeteren!

Persoonlijke aandacht, continue innovatie, vakkennis, wetenschappelijke onderbouwing en optimale samenwerkingsverbanden zijn slechts enkele onderdelen waarmee wij jou van dienst kunnen zijn!


Jouw droomstage?
In deze functie volg je alle ontwikkelingen binnen Nova Fysio & Performance en zorg je ervoor dat al deze ontwikkelingen vertaald worden naar effectieve en unieke content voor de vele social media kanalen. Dit doe je samen met alle betrokkenen! Nova Fysio & Performance is te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Alle volgers van deze kanalen mogen werkelijk niks missen!

Naast de communicatieve taken rondom het team, is de stagiair ook verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal operationele taken rondom trainingen, workshops en andere evenementen. Je bent dus ook een communicatie manager, gaaf toch?


Wat wij van een goede stagiair verwachten?

  • Je bent een HBO-student & studeert in de richting van (sport) marketing, communicatie, media en/of management
  • Je bent een enorme sportliefhebber
  • De populaire social media kanalen hebben voor jou geen geheimen
  • Je bent proactief & creatief: je komt regelmatig aanzetten met de meest geniale ideeën
  • Je bent flexibel en houdt van samenwerken


Wat wij een goede stagiair bieden?
  • Positieve energie en een bak met kennis en kunde
  • Een unieke stage in een unieke (top)sportomgeving
  • De kans om naast je stage mee te kijken/werken aan overige werkzaamheden van Nova Fysio & Performance
  • Goede begeleiding bij je stage opdrachten

Solliciteren
Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan zo snel- en creatief mogelijk! Stuur je CV en motivatie naar Jordi van Zelst (jordivanzelst@novafysio.nl)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hardlopen slecht voor je knieën?🏃‍♀️🏃🏾‍♂️💨

Waterpolo en (sport) voeding

Samen Sterk! Karate: “Blessurepreventie & Prestatieverbetering”