Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

GastBlog door Tony van Veen (stagiair SportMarketing) LinkedIn


De tijd vliegt. Sinds begin september loop ik stage bij Nova Fysio & Performance, een bedrijf die jou optimaal begeleidt in blessurepreventie, revalidatie en prestatieverbetering. Het bedrijf zelf is ook bezig met het verbeteren van de prestatie. De vraag die hier bij komt kijken is: hoe moet je Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kent 3 belangrijke kernwaarden: people, planet, profit. Naast bijvoorbeeld het supporten van het Jeugdsportfonds Zaanstreek en sporttalenten (profit & people), wilt Nova Fysio & Performance ook bijdragen aan een duurzame wereld (planet).

Een mooi invulling van de pijler 'planet' zijn de welbekende Doppers! Een schitterend initiatief om de grote aantallen plastic in de oceanen af te laten nemen en de toegang te vergroten tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld. Naast het supporten van de missie van Dopper zijn deze flessen ook ideaal voor het bedrijven van (top)sport. Of dit nou de topsport is bij jou op werk, of de topsport bij jou op het sportveld. Genoeg water drinken is namelijk belangrijk voor iedereen! (Wil je ook zo'n Dopper? Klik dan HIER om contact op te nemen)

Geïnspireerd? Twijfel niet langer en start vandaag nog met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hardlopen slecht voor je knieën?🏃‍♀️🏃🏾‍♂️💨

Waterpolo en (sport) voeding

Samen Sterk! Karate: “Blessurepreventie & Prestatieverbetering”